Huisarts 0592 - 350088

Wist je dat daglicht verantwoordelijk is voor 90% van de huidveroudering?

Daglicht is altijd aanwezig en bestaat uit UV A en UV B straling. Uit recente onderzoeken komt naar voren dat het blauwe licht van je beeldscherm/telefoon (HEV-licht) en infrarood ook DNA schade geven in de diepere huidlagen.

24/7 medicijnen afhalen
Service Apotheek Kloosterveen heeft een 24/7 medicatie-afhaalsysteem. Met een pincode (ontvangt u per email) en uw geboortedatum kunt u op ieder gewenst tijdstip naar de apotheek om uw medicatie ‘uit de muur’ te halen.

De zomervakantie staat weer voor de deur. Dat betekent voor veel mensen chill-modus aan, geen tijdsdruk en lekker genieten. Iedereen viert zijn of haar vakantie anders. De één vindt het heerlijk om de hele dag een boek te lezen terwijl de ander meer een ondernemend type is.

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Op deze dag vieren mensen wereldwijd het bestaan van yoga. De meeste mensen die met aandacht stilstaan bij deze bijzondere dag zullen al enige ervaring hebben met yoga.

Een van de speerpunten van Gezondheidscentrum Kloosterveen is het verder ontwikkelen van eerstelijnsdiagnostiek. Naast het aanbieden van bloed- en urineonderzoek en ECG, kunnen wij vanaf heden ook abdominale echografie inzetten.

Het gezicht van de praktijk, het eerste aanspreekpunt, spin in het web; zo kun je de functie van doktersassistente omschrijven. Voor onze praktijk een belangrijke collega, die de huisartsen, physian assistent en praktijkondersteuners elke dag weer ondersteunen om goede zorg te kunnen bieden.

Vandaag is het de dag van de Logopedie. In het gezondheidscentrum zit Logopedistenpraktijk Rondom Spraak.

Zit u niet lekker in uw vel? Maak uw leven waardevoller en vergroot uw psychologische flexibiliteit.

Zomerperiode 2018

De huisartsenpraktijk is de gehele zomer geopend. Om de vakanties van huisartsen op te vangen, hebben we zoveel mogelijk de hulp ingeschakeld van waarnemers. Toch hebben we in de periode van 6 augustus t/m 14 september niet de bezetting zoals u die van ons gewend bent.

Vandaag, 25 mei 2018, treedt de nieuwe wetgeving in werking; de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Voor ons betekend deze wetgeving een kans om de persoonsgegevens (en de verwerking daarvan) nogmaals te herijken en meer bewust te worden van onze werkprocessen.

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088