Huisarts 0592 - 350088

Gezondheidscentrum Kloosterveen is een centrum voor geïntegreerde eerstelijnszorg. Onze huisartsenpraktijk is NHG geaccrediteerd. Wij leveren betrokken, professionele en innovatieve huisartsenzorg voor onze patiënten in alle levensfasen binnen een informele multidisciplinaire samenwerking.

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een Praktijkmanager voor 24 - 32 uren per week

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager in een huisartsenpraktijk komt er veel op je af. Je geeft leiding aan een team van huisartsen, physician assistants, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Je draagt zorg voor de operationele bedrijfsvoering, zodat het team de optimale zorg kan leveren aan onze patiënten. Deels doe je dit op eigen initiatief en grotere beslissingen stem je af met de praktijkhouders. Je bent verantwoordelijk voor o.a. personeelsbeleid, bezetting, ICT/automatisering, zorgvernieuwing en accreditatie. Daarnaast ondersteun je deels in de financiën en zaken rondom huisvesting. Tevens kijk je of processen binnen de praktijk verbetert kunnen worden en implementeert deze op een efficiënte en effectieve wijze, hierbij weet je het voltallige team mee te nemen. Een goede balans tussen kosten en baten weet je inzichtelijk te maken.

Met regelmaat stem je de acties/resultaten af met de maatschap en/of centrummanager, je stimuleert de maatschap in ondernemerschap op een enthousiasmerende wijze. Hierbij sta je stevig in je schoenen.

Alhoewel deze functie niet nieuw is, krijg je voldoende ruimte om met eigen ideeën te komen en voorstellen te doen om de inhoud van de functie.

Wie ben jij?

Ben jij die praktisch ingestelde manager met HBO werk-/denkniveau? Weet jij wat helpt om teams en mensen verder te brengen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Verder ben je van nature ondernemend en resultaatgericht en hebt het lef om dingen anders te doen. Je stelt je open en lerend op en weet bij medewerkers het vertrouwen te winnen en veiligheid te bieden, zodat zij maximaal presteren.

Integriteit staat bovenaan jouw lijst van kernwaarden en het spreekt voor zich dat je op gepaste wijze met vertrouwelijke informatie weet om te gaan. Verder beschik je over:

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • goede beheersing van geautomatiseerde systemen of deze snel eigen kunnen maken;
  • kennis over (zorg-)processen binnen een huisartsenpraktijk is een pré;
  • goede communicatieve vaardigheden; en
  • oplossingsgericht, waarbij je denkt in kansen in plaats van problemen.

Wat bieden wij?

Een baan in een snel veranderende bedrijfstak, in een leuk professioneel multidisciplinair gezondheidscentrum. Je krijgt een hoge mate van vrijheid en flexibiliteit om je werkzaamheden uit te voeren. Verder kun je, in overleg, je eigen tijden indelen. Salaris conform CAO Huisartsenzorg schaal 7 (maximaal €3.877 o.b.v. fulltime dienstverband). Wij bieden je een dienstverband aan voor bepaalde tijd, met zicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie en procedure

Voor meer informatie kun je bellen met Jurjen Duker (centrummanager) op nummer 06 - 24 62 93 29. Gesprekken worden gepland in de week van 2 maart 2020.

Solliciteren

Je motivatiebrief met CV én opgave van referenties mag je vóór 21 februari 2020, bij voorkeur per mail, sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Gezondheidscentrum Kloosterveen
Transportweg 8
9405 PR Assen
0592 - 350088

Dependance Kloosterveste
Rondgang 99
9408 MC Assen
0592 - 350088