Dag van de Logopedie

Vandaag is het de dag van de Logopedie. In het gezondheidscentrum zit Logopedistenpraktijk Rondom Spraak.

Een mooi moment om u te laten weten dat Rondom Spraak (logopedie en stottercentrum) de samenwerking met Kind Centrum Het Krijt uitbreidt door te starten met een maandelijks logopedisch spreekuur op KC het Krijt. Ouders die informatie willen of vragen hebben over Logopedie of Stottertherapie, kunnen vrijblijvend even langskomen.

Logopedie is therapie die zich richt op het verbeteren van de communicatie. Communicatie is een belangrijk onderdeel in ons leven. Soms kan een ondersteuning op dit gebied wenselijk zijn en het welbevinden en de ontwikkeling van een kind net even dat duwtje geven wat wenselijk is. Tips of adviezen van een deskundige kunnen al helpend zijn om thuis wat extra aandacht te besteden en je kind te ondersteunen. Daarom willen we graag kansen creëren om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de mogelijkheden.

Op dinsdag 12 maart a.s. van 8.30-9.30 uur is Klaudia Sentker in de administratie ruimte van het Krijt aanwezig zijn om u te voorzien van informatie.

Vraag stellen aan Gezondheids­centrum Kloosterveen?

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Voor specifieke vragen aan een zorgverlener, verwijzen we u naar hun eigen contact formulier op de desbetreffende pagina.