Abdominale echografie

Een van de speerpunten van Gezondheidscentrum Kloosterveen is het verder ontwikkelen van eerstelijnsdiagnostiek.

Naast het aanbieden van bloed- en urineonderzoek en ECG, kunnen wij vanaf heden ook abdominale en gynaecologische echografie inzetten. Op deze wijze kunnen wij de diagnostiek versnellen en de klinische besluitvorming betrouwbaar(der) ondersteunen. Het uiteindelijke doel is om onze patiënten meer service te bieden.

J.P. Verwaard, huisarts en M. Sussbauer Physian Assistent hebben de opleiding abdominale echografie via @NEAc gevolgd. M. van der Voort, huisarts heeft de opleiding voor gynaecologische echografie via @NEAc gevolgd.

Geen medische vragen stellen via het contactformulier. Deze worden niet beantwoord.

Vraag stellen aan Huisartsen­praktijk Kloosterveen?

Voor vragen over uw gezondheid, zoals labuitslagen, aanvullend onderzoek, doorverwijzingen, zelfzorgadvies of andere medische vragen, verwijzen wij u naar mijngezondheid.net. MijnGezondheid.Net (MGN) is een goed beveiligd en persoonlijk online zorgdossier. Gebruik voor medische vragen niet het contactformulier.

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Voor specifieke vragen aan een zorgverlener, verwijzen we u naar hun eigen contact formulier op de desbetreffende pagina.

Uw mening telt!

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van de praktijk krijgt zo goed en prettig mogelijk is.
Patiënten Enquête