Binnenkort 16 jaar?

Medische gegevens

Volgens de wet mag je dan zelf beslissen over het aangaan van een medische behandeling en beheer jezelf je medische gegevens.

Dit betekent ook dat je medische gegevens niet meer zonder jouw toestemming met anderen (je ouders) zullen worden gedeeld. Als de contactgevens van je ouders/verzorgers in ons systeem staan, mogen we die niet meer gebruiken zodra je 16 wordt. Daarom willen we dan ook jouw contactgegevens hebben. Geef dit z.s.m. aan ons door. Dit kan aan de balie, per post of via e-mail.

LSP-toestemming

Het kan zijn dat er in jouw dossier een toestemming is vastgelegd voor het beschikbaar stellen van jouw gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Als dat zo is, dan blijft deze toestemming staan tenzij je doorgeeft dat je daar bezwaar tegen hebt. Meer informatie over deze toestemming vind je hier.

Geen medische vragen stellen via het contactformulier. Deze worden niet beantwoord.

Vraag stellen aan Huisartsen­praktijk Kloosterveen?

Voor vragen over uw gezondheid, zoals labuitslagen, aanvullend onderzoek, doorverwijzingen, zelfzorgadvies of andere medische vragen, verwijzen wij u naar mijngezondheid.net. MijnGezondheid.Net (MGN) is een goed beveiligd en persoonlijk online zorgdossier. Gebruik voor medische vragen niet het contactformulier.

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Voor specifieke vragen aan een zorgverlener, verwijzen we u naar hun eigen contact formulier op de desbetreffende pagina.

Uw mening telt!

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van de praktijk krijgt zo goed en prettig mogelijk is.
Patiënten Enquête