Griepvaccinatie

De jaarlijkse vaccinatie vindt plaats op dinsdag 8 november en donderdag 10 november. Als u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie heeft u een oproep ontvangen.

Locatie

MFA Kloosterveste
Vesteplein 5
9408 ME Assen

Wij vragen u om niet eerder te komen dan het aangegeven tijdstip. Heeft u klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn, reuk- of smaakverlies, kortademigheid of koorts kom dan niet maar maak een nieuwe afspraak met ons. Ook als u een huisgenoot heeft met deze klachten, als bij u of een huisgenoot het Coronavirus werd vastgesteld of als u in verband met Corona in quarantaine bent vragen wij u om niet te komen en met ons te overleggen.

Mensen die geboren zijn tussen 1-01-1953 en 1-01-1956 krijgen ook een uitnodiging voor de pneumokokkenprik. Deze prik haalt u op hetzelfde moment als de griepprik.

Vraag stellen aan Gezondheids­centrum Kloosterveen?

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Voor specifieke vragen aan een zorgverlener, verwijzen we u naar hun eigen contact formulier op de desbetreffende pagina.

Uw mening telt!

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van de praktijk krijgt zo goed en prettig mogelijk is.
Patiënten Enquête