Herfst

Aan alle patiënten van Huisartsenpraktijk Kloosterveen,

Als huisartsenpraktijk sta je midden in de maatschappij. De afgelopen jaren zijn voor ons allemaal onrustig geweest. Zorgen over COVID, opvang van - en zorg voor vluchtelingen, stijgende energieprijzen, krapte op de arbeidsmarkt, klimaatverandering, we hebben er allemaal mee te maken.

Wij doen ons best om de huisartsenzorg door te laten gaan zoals u gewend bent. Spreekuur op de praktijk, telefonisch spreekuur, spreekuur voor virale klachten, spreekuur voor astma, diabetes, psychologische zorg. Chirurgische ingrepen, injecties, vaccinaties, griepvaccinatiecampagne, echo-onderzoek. Spoedzorg overdag, spoedzorg in avond-, nacht en weekeinddiensten.

Daar is een heel team voor nodig met diverse deskundigheden zoals praktijkassistentes, praktijkondersteuners voor astma, diabetes, psychologische problematiek en jeugd, physician assistants, huisartsen, management en administratie. Helaas hebben ook wij te maken met een tekort aan personeel. Misschien heeft u de gevolgen daarvan al ondervonden en langer moeten wachten op een afspraak of een uitslag dan u had verwacht.
Samen met u willen we dit aanpakken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en bereikbaarheid van zorg gehandhaafd blijft.

Hiervoor hebben wij een aantal plannen gemaakt:

Ons telefoonsysteem is erop ingericht dat u wordt teruggebeld op en door u gekozen tijdstip. Dat scheelt u wachten en geeft ons de mogelijkheid om u de tijd te geven die u nodig heeft. Voor spoed zijn wij natuurlijk wel direct bereikbaar Uitslagen kunt zelf inzien als u gebruik maakt van Mijn Gezondheid Net (MGN). Uitleg en advies van uw behandelaar staan daar dan bij. Meer over MGN kunt u vinden op onze website.

Wij hebben de mogelijkheden om zelf online een afspraak te plannen uitgebreid. In november 2022 krijgen wij er een nieuwe enthousiaste huisarts bij! We hopen door deze maatregelen onze bereikbaarheid te verbeteren. En als u nog een goede collega voor ons heeft, we houden ons aanbevolen!

Saskia de Koning
Jan-Paul Verwaard

Vraag stellen aan Gezondheids­centrum Kloosterveen?

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Voor specifieke vragen aan een zorgverlener, verwijzen we u naar hun eigen contact formulier op de desbetreffende pagina.

Uw mening telt!

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van de praktijk krijgt zo goed en prettig mogelijk is.
Patiënten Enquête