Ergotherapie Assen - Beilen

Over ons

Ergotherapiepraktijk Assen bestaat sinds 2007 en onze ergotherapeuten zijn werkzaam op verschillende locaties in Assen. Binnen de praktijk behandelen wij volwassenen en helpen wij mensen hun zelfstandigheid zolang mogelijk te behouden.

Wat is ergotherapie

Een ergotherapeut kan worden ingeschakeld wanneer u problemen heeft met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten thuis of op het werk. Wij zijn experts op het gebied van het praktisch handelen. Ons vak is zeer breed. Wij trainen/behandelen en adviseren dan ook op het gebied van o.a. wonen, huishoudelijke activiteiten, hobby’s, arbeid en vervoer. Veelal op de plek waar het probleem zich voordoet.

We werken dan samen met u en uw omgeving aan oplossingen. Het doel van ergotherapie is om u uw dagelijkse activiteiten zo goed en zelfstandig mogelijk te laten uitvoeren op een manier waar u tevreden over bent en dat u de activiteit met plezier kunt uitvoeren.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak, kan u het beste telefonisch contact opnemen, dit kan alle dagen van 8:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0592-730160

Vraag stellen aan Gezondheids­centrum Kloosterveen?

Dit bericht wordt verstuurd naar
info@ergoassen.nl.

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Uw mening telt!

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van de praktijk krijgt zo goed en prettig mogelijk is.
Patiënten Enquête