Huidtherapie

Kom erachter wat je huid nu écht nodig heeft in de winter, tijdens een gratis consult bij de huidtherapeut!

"Rode wangen, een onrustige huid en meer zichtbare lijntjes in de winter zijn helemaal niet nodig!"

Jij en je huid verdienen extra aandacht

De winter is dé periode om je huid eens goed onder de loep te nemen. Wat heeft je huid eigenlijk precies nodig en welke behandeling zorgt nu daadwerkelijk voor zichtbare huidverbetering?

Dit zijn de meest gestelde vragen aan onze huidtherapeut. Dé expert op het gebied van huidverbetering, laser behandelingen en medische peeling.

De 3 populairste huid behandelingen bij gezondheidscentrum Kloosterveen in Assen 1. Van dof en ruw naar een gladde, egale huid

Na de zomer heeft je huid door UV licht een verhoorning gekregen. Hierdoor is je bovenste huidlaag verdikt en niet goed doorlaatbaar. Deze verdikking zorgt voor een doffe teint, ruwe huid en kan acne veroorzaken. Dit kan op een snelle manier verholpen worden door medische peelings en/of thuisproducten. Glycolzuur is één van de ingrediënten die deze verhoorning kan oplossen en ervoor zorgt dat je huid weer stralend en gezond wordt.

2. Een onrustige huid met rode vaatjes en acne, weer in balans brengen

Roodheid van je huid wordt meestal veroorzaakt door haarvaatjes (vaatjes zo klein als een spinnenweb op de huid). Deze haarvaatjes worden erger door temperatuur verschillen, pittig eten, alcohol gebruik en inspanning. De vaatjes kunnen in de vrieskou zorgen voor een pijnlijke huid. Het heet couperose. Als er ook acne aanwezig is, kan er sprake zijn van acne rosacea. Met een laser behandeling kunnen deze vervelende problemen snel en efficiënt verholpen worden. Vaak zijn 2-4 behandelingen voldoende.

3. Huidverjonging zónder operatie of botox

Rimpels en een grove huidstructuur kunnen zonder heftige ingrepen, fillers of botox door de huidtherapeut op een veilige manier behandeld worden. De Fractora RF is dé huidverjonging van dit moment! Je huid maakt door deze behandeling weer nieuwe collageen en elastine aan, wat ervoor zorgt dat de huid verstrakt en rimpels vele malen minder zichtbaar zijn. Op een natuurlijke manier!

Kwaliteit bij een erkende huidtherapeut

Deze behandelingen worden bij gezondheidscentrum Kloosterveen altijd uitgevoerd door een HBO geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale. Een landelijk laserinstituut, erkend door alle zorgverzekeraars, waardoor veel behandelingen kunnen worden vergoed.

Naast huidverbetering kun je hier ook terecht voor definitief ontharen, fibroompjes verwijderen, tatoeage verwijderen en behandelingen voor pigment vlekken, littekens, striae en schimmelnagels.

Boek nu: een gratis huidanalyse!

Kom langs voor een gratis consult bij de huidtherapeut aan de Rondgang 99 in Assen. Jarenlange ervaring op het gebied van effectieve huidbehandelingen, samen met het gebruik van de beste lasers en medische peelings, zorgen ervoor dat je hét perfecte persoonlijke advies krijgt.

Bel naar 085 902 2080 voor een afspraak en kijk voor meer info op www.cosmetique-totale.nl

Vraag stellen aan Gezondheids­centrum Kloosterveen?

Alleen voor vragen over openingstijden, bereikbaarheid of onze dienstverlening kunt u ons contactformulier invullen.

Voor specifieke vragen aan een zorgverlener, verwijzen we u naar hun eigen contact formulier op de desbetreffende pagina.